2014. december 3., szerda

"ARANYOS" AJÁNDÉKOK


Az arany színű ajándék nemcsak karácsonykor elegáns, bármilyen alkalomra remek választás.
A teljesség igénye nélkül felsorolunk  néhány terméket, melyek garantáltan arany színűek. A Facebookon Nasi-Ajándék felhasználónál a hozzájuk tartozó képeket is meg lehet nézni az "aranyos élelmiszerek" elnevezésű albumban.

Kávék:  Arany fekete, Dallmayr Gold, Tchibo Gold, Café Blend Gold, Café Tradition, Eduscho Wiener Extra, Nescafé Gold

Dobozos csokik, desszertek: Hamlet Assortment arany dobozos, Rovelli Tentazioni desszertválogatás, Rausch World of chocolates kincsesláda, Elit Gourmet Dragee, Candy D Dragee Coctail, Ferrero Rocher

Szeletes és táblás csokik: Twix, Cadbury Wispa Gold, Ferrero Rocher 4 db-os, Bonbonetti Elegance manduladarabos, Ritter Sport Olympia, Zentis Marzipan, Stühmer Melódia, Szerencsi Retro

Egyéb csokik, cukrok: Párizsi kocka, Haribo gumimaci, euro/pénzérme csokitallér, Solidarnosc kockák

Alkoholok: Bacardi Gold (rum), Strongbow Gold (cider), BB Arany Cuveé (pezsgő),  Captain Morgan Spiced Gold (rum), Mozart Gold (krémlikőr)

Egyéb: Gold Fishli szezámmagos kréker


Most, hogy megvannak a termékek és kiválasztottuk melyiket szeretnénk a csomagba tenni, már csak a megfelelő alapot kell kiválasztani és gyakorlatilag kész is az ajándékunk.

1. TASAK

A legegyszerűbb módja, ha beletesszük egy arany színű tasakba. Ez kicsit úgy tűnik, mintha hamar le szerettük volna tudni az ajándékozást, de a gondos szemlélő észreveheti benne a koncepciót. Minden passzol mindennel!




 


2.  TÖLCSÉR

Apróbb ajándékoknak (sál,csoki, mini üveges pezsgő...stb.) mutatós megoldás lehet a kartontölcsér.  Partikellékes boltban beszerezhető kisebb nagyobb változatokban. Szükség lesz még hozzá celofánra és gyors- vagy lassú:))))))))) masnira.





3. DOBOZ

Már a Mikulás csomagoknál előkerült a sütisdoboz. Ez itt is tökéletes, pláne, hogy szinte minden színeben kapható, így éppenséggel aranyban  is. Az elkészített darabok karácsonyi hangulatúak, de a girland helyett szalaggal is át lehet kötni.Termékeink méretétől függően lehet állítva vagy fektetve is használni, egy baja van, hogy a befogadóképessége eléggé korlátozott. Ennek a tartalma: 200 g-os Tchibo Gold kávé, mini üveges pezsgő, 2 db Zentis Marcipánkenyér, 4 db-os Ferrero Rocher és 2 db óriás aranytallér csokiból.






Másik változata, ha papír helyett fémdobozba tesszük. Nem mondom, hogy elegánsabb, mert szerintem ez a fényes kartondoboz is jól mutat, viszont mindenképpen strapabíróbb.



4. KOSÁR

Arany színű kosarat elég nehéz beszerezni. Nem mondom, hogy lehetetlen, csak ember legyen a talpán, aki ennyire elszánt. Jobban elterjedtek az arany színű bádog kaspók, ami jó alternatíva.
Én viszont a legegyszerűbb megoldást választottam és csak azért sem arany színű alapba tettem, hanem fehérbe. Így lett egy fehér-arany ajándékkosár. Mint láthatjátok játszadoztam kicsit a masnikkal,összekombináltam a fehéret az arannyal. Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját. A végeredmény egyszerűen nem lehet rossz, legfeljebb egyedi, bármit is találtok ki!








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése